Lediga tjänster

Lediga tjänster!

Vill du arbeta med framtidens entreprenörer?

Inför hösten 2021 kommer Blekinge Business Incubator (BBI) anställa flera personer med kompetens såsom projektledning, affärsutveckling och kommunikation. Har du dessutom erfarenhet av arbete med Vinnova, Tillväxtverket, Region Blekinge och Näringslivet är det ett plus, men framförallt ska du brinna för entreprenörskap. Vissa av uppdragen är kortare projektuppdrag och på deltid medan andra är längre och på heltid.

Låter detta som du? Ta steget och skicka in din spontanansökan idag!

På BBI blir du delaktig i ett socialt och kompetent team av kollegor med ett stort engagemang för sitt arbete. BBI värderar en trygg, öppen och jämställd kultur där alla ska trivas.

Skicka in din ansökan till work@b-b-i.se

Ansökningar besvaras under v.33 och v.34, 2021

Om BBI:

Blekinge Business Incubator/Gameport är en regional inkubator som består av professionella och engagerade affärsutvecklare. Vi hjälper människor med idéer och bolag i tidig fas att utvecklas och accelerera snabbare. Vi skapar mötesplatser där människor med affärsidéer, entreprenörer, talanger, studenter, finansiärer och erfarna personer kan träffas och utvecklas. Gameport är en del av BBI och vi är stolta över att säga att det är den äldsta spelinkubatorn i Sverige. Vi arbetar tätt med Blekinge Tekniska Högskola för att vaska fram de studenter som vill satsa på sina egna spelidéer och starta företag.