BBI goes digital!

Världen är orolig just nu och då måste vi alla hjälpas åt att tänka framåt.

Därför beslutade BBI att genomföra vårens Startup Program för nya entreprenörer helt digitalt istället för som tidigare i fysiska sammankomster. Både introduktion, information och frågestund skedde helt på distans med alla deltagare samtidigt.

Det är första gången som ett Startup Program hålls helt digitalt så förberedelserna var viktiga. Affärsutvecklarna började dagen med att träffas digitalt via Teams, för att vara förberedda, en stund innan vårens program började. På så sätt kunde de ge deltagarna bästa möjliga upplevelse på mötet.
Resultatet blev över all förväntan och vi kan vara stolta över att det finns så många entusiastiska entreprenörer i Blekinge.

Eftersom vi på BBI arbetar med morgondagens innovativa företag har vi tagit vårt ansvar att framöver hålla våra möten digitala mellan personal och inkubatorföretagen i så stor utsträckning som möjligt.

Det är viktigt att de startup som vi har under våra vingar känner sig trygga och att de har kvar sin drivkraft och entusiasm kvar trots det kaos som råder i världen just nu. Det är de nya företagen som ska ta oss in i framtiden och då är det viktigt att vi finns som ett stöd till dem när de behöver det som mest. Säger Anders Cronholm, VD på BBI.