Tävla och vinn inträde till PreInk

Nominera en idé och vinn inträde i förinkubatorn PreInk!

Har du eller någon du känner en bra företagsidé?

Nominera en vän, en kollega, en familjemedlem eller dig själv till PreInk Blekinge. Alla nominerade får pitcha sin idé. De 3 bästa idéerna blir sedan antagna till PreInk för vidare hjälp att förverkliga denna idé och dessutom får de som vinner välja mellan att:

  • Donera 200 kr till en matkasse hos Giving People
  • Stötta en lokalrestaurang i Blekinge- vinn lunch för 2 personer
  • Donera 200 kr till valfritt projekt i WWF

→Jag vill nominera en idé!

Tävlingsregler: Anmäl dig själv eller någon du känner till PreInk. Nominatorn skall motivera varför hen har nominerat deltagaren eller sig själv, samt har då chansen att vinna ett pris. För att kunna vinna måste en anmälan till PreInk komma in senast den 15 januari, 2021. 3 st vinnare utses enhälligt av teamet i PreInk Blekinge och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna presenteras på BBIs hemsida samt i projektets sociala mediekanaler den 29, januari 2021.

Om PreInk – ett samarbete mellan företagsinkubatorer i södra Sverige (BBI, MINC och Ideon Innovation) samt Blekinge Tekniska Högskola. Från september 2020 driver vi ett program för att hjälpa dig som vill utveckla en idé till hållbart företag. PreInk finansieras av Tillväxtverket och Region Blekinge.