Preink

Från idé till företag

Är du intresserad och nyfiken på att starta en idé?

I vårt projekt PreInk jobbar vi med mycket tidiga idéer. Du får träffa andra idégivare och team och även stöd och stöttning för att du ska forma en bra affärsidé.

Har du ambitionerna om att skapa ett tillväxtbolag som finns det möjlighet att söka in till Blekinges inkubator när du är redo.

Vad kan PreInk göra för mig?

PreInk är ett samarbete mellan företagsinkubatorer i södra Sverige (BBI, MINC och Ideon Innovation) samt Blekinge Tekniska Högskola. Från september 2020 driver vi ett program för att hjälpa dig som vill utveckla en idé till hållbart företag.

Detta är också ett nätverk av samarbeten där dessa idéer kan börja växa och bli framtidens företag, omgivna av andra företagare som också ger sig ut på samma resa.

Dessutom! Det är gratis och utan förpliktelser!

Som deltagare i programmet får du tillgång till en inspirerande miljö för innovation och samarbete. Det är en plats för människor och en plats för passion.

Förutom PreInk-programmet får du även tillgång till gratisevenemang, som ett stort nätverk av företag, stöttande organisationer, engagerade affärsutvecklare och coacher.

Vad erbjuder vi?

  • 6-månadersprogram utformat för att hjälpa dig att göra din idé till ett hållbart företag
  • Tillgång till evenemang
  • Att bli en del av vårt stöttande community
  • Wifi och allt kaffe eller te du kan tänkas dricka

Kontakta oss

Fyll i formuläret eller maila anders@b-b-i.se